Consells abans d’anar de càmping

Les vacances ja estan aquí!

Alegria, ganes de desconnectar i de gaudir com mai.

Si aquest any has decidit anar de càmping, no et perdis els consells que et proposem avui per viure l’experiència al 100%.

Has decidit el tipus d’allotjament en el qual gaudiràs de les teves vacances? Al Càmping Resort Els Pins disposem de diferents tipus, depenen dels teus gustos i necessitats. Pots veure els tipus d’allotjaments aquí.

Una vegada ja tinguis clar on t’allotjaràs… Comencem amb els consells!

Què has de portar?

Ja saps que necessites emportar-te? L’ideal és preparar-se amb una llista amb tot: roba, sabates, parament de cuina, llençols, tovalloles… És la manera de la qual evitaràs deixar-te alguna cosa a casa.

Roba

Depenen dels teus plans i la teva idea de gaudir les vacances que tinguis, necessitaràs una roba o una altra. Si la teva idea és gaudir de les instal·lacions del càmping, com la piscina o les pistes multiesportives, no t’oblidis d’agafar el banyador, roba còmoda i, per descomptat, la crema solar. Si prefereixes fer excursions per la zona, per conèixer l’entorn de càmping, unes bones sabates esportives seran els teus millors aliats.

També una gorra o barret t’anirà genial, i més si visites la zona en els mesos d’estiu.

Menjar

Molt important! Si ets un autèntic foodie, el menjar serà més important que la roba. Alguns càmpings disposen de supermercat on podràs realitzar les compres que necessitis. També podràs portar el menjar amb tu, una vegada t’instal·lis al càmping, així gaudiràs dels teus aliments preferits.

Farmaciola d’emergència

La farmaciola d’emergència és la gran oblidada. És molt probable que pensis que de vacances no et passi res però d’una simple rascada a un mal de cap, el kit d’emergència et salvarà en més d’un moment.

Aquests són els consells que et proposem per a gaudir d’unes vacances al càmping sense oblidar-te de res. Quan ja ho tinguis tot, només et faltarà una cosa…Gaudir!

About the Author

By quatregrup / Administrator, bbp_keymaster

Follow quatregrup
on jul. 10, 2019