Escapades de primavera

Sense vacances fins estiu i preparant un cap de setmana per a fugir de la rutina i relaxar-te?

No hi ha millor que anar a un càmping a prop de la platja i gaudir de les increïbles postes de sol.

Gràcies al fet que que el càmping està situat als afores i està apartat del bullici del poble, tindràs l’oportunitat de gaudir de la tranquil·litat de passar un cap de setmana en parella, sense nens, sense cap distracció, sense problemes, simplement la teva parella i les meravelloses vistes i comoditats que t’ofereix Malgrat de Mar.

Si t’agrada l’esport, amb més de 5 km de platges, aquest serà el lloc ideal per a practicar esports d’aigua com el Kate-surf o Windsurf. I si no, sempre podràs optar pels passejos nocturns tocant a la vora del mar gaudint de la brisa marina.

Però si no ets amant de la platja i prefereixes banyar-te a una piscina, podràs escollir entre les nostres piscines Oasis i Mediterrànies, compostes per una piscina d’adults, una piscina infantil i una varietat de tobogans, on segur que la teva diversió estarà garantida.

I per si algun dia tens ganes de canviar d’aires i anar de compres, tindràs a menys de 60 km Barcelona, o a menys de 40 km Girona, on tindràs un gran ventall de centres comercials entre altres llocs emblemàtics que no pots oblidar-te de visitar.

Com ja pots veure, Càmping Els Pins t’ofereix moltes possibilitats per a poder fer de les teves vacances, les més divertides i inoblidables.

About the Author

By quatregrup / Administrator, bbp_keymaster

Follow quatregrup
on abr. 26, 2019