Jardins Botànics de la Costa Brava

Jardí botànic Marimurtra

El jardí botànic Marimurtra, es troba situat a la vessant sud-est de la muntanya de Sant Joan de Blanes, sobre els penya-segats. Aquest jardí. va ser creat l’any 1921 pel científic alemany Karl Faust. Anys més tard, el Marimurtra es va convertir en una de les estacions de biologia més importants de la Mediterrània. El Jardí Botànic Marimurtra reuneix no només plantes i arbres autòctons, sinó espècies vegetals de tot el món, com ara palmeres de Xile i bambús o arbres característics d’Àfrica i Mèxic, entre d’altres.

Es tracta d’una activitat ideal per visitar en família i gaudir no tan sols de l’espectacle natural. Podràs viure l’experiència de descobrir els fantàstics paisatges que amaga dins de la Costa Brava.

jardines botánicos

Jardí botànic “Pinya de Rosa”

A pocs minuts en cotxe del camping pots trobar el popular Jardí Botànic “Pinya de Rosa”. Ferran Rivière de Caralt va crear el 1954 aquest jardí botànic que té la peculiaritat d’haver adaptat a l’entorn mediterrani espècies vegetals característiques dels tròpics. Plantes i arbres, com ara els cactus, les opuntias o els àloes conviuen en un context ric en vegetació autòctona.

Jardins de Santa Clotilde

A uns quilòmetres del Camping Resort Els Pins es troba en un paisatge de gran bellesa, a la part alta d’un penya-segat amb impressionants vistes del mar, els Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar. Aquest jardí botànic, dissenyat el 1919 per Nicolau Maria Rubió i Tudurí, es caracteritza per la clara influència italiana i la coherència formal que existeix entre el mateix i l’obra arquitectònica dels voltants.

Els jardins de Santa Clotilde reuneixen diverses escultures de marbre i es caracteritzen per l’absència de flors, fet que contrasta clarament amb la gran varietat de plantes.

Santa Clotilde

Allotjaments