Malgrat de Mar en família

El Càmping Resort Els Pins està situat a Malgrat de Mar, un municipi del Maresme i de la Costa de Barcelona.

D’ençà que es va iniciar com a municipi turístic, en el 1960, ha estat un destí destacable i reconegut com a destí turístic familiar. La ACT, Agència Catalana de Turisme, va atorgar amb el distintiu específic de Turisme Familiar a Malgrat de Mar per la seva gran oferta certificada d’establiments d’allotjament, restauració i oci dirigits als més petits.

Avui et proposem llocs que no podràs deixar de visitar en les teves vacances a Malgrat de Mar.

Mercat setmanal i mercat municipal

Els dijous se celebra el mercat setmanal tradicional. Es divideix en dos mercats: aliments i roba. Diàriament, hi ha parades d’alimentació de productes frescs en el mercat municipal. És un referent local de producte de qualitat i proximitat.

MiniClub

El MiniClub és una ludoteca infantil amb zona de jocs a la platja durant els mesos de juliol i agost a la platja del Astillero.

Aquells nens que estiguin allotjats amb els seus pares a establiments de Malgrat de Mar, se’ls facilitarà un braçalet a la recepció dels mateixos perquè puguin gaudir del MiniClub. A més, cada divendres al matí, festa de l’espuma!

Parcs

Segur que si véns a Malgrat de Mar, hauràs sentit que tenen el parc de les escultures gegants. El parc Francesc Macià serà el somni de qualsevol petit fet realitat i es podrà sentir com el protagonista d’un conte.

Al parc del Castell podreu gaudir de la millor panoràmica de tot Malgrat de Mar donat a la seva ubicació.

I per descomptat, no et pots perdre les platges on els teus fills podran jugar amb la sorra i construir autèntiques obres d’enginyeria.

A més, en el Càmping Resort Els Pins disposem d’un equip d’animació per a fer de les vacances unes vacances inoblidables.

About the Author

By quatregrup / Administrator, bbp_keymaster

Follow quatregrup
on maig 10, 2019