Els millors Parcs Aquàtics

WaterWorld

Gaudeix d’una autèntica experiència aquàtica en un dels millors parcs aquàtics de la Costa Brava.
Gaudeix de les atraccions com: piscines d’onades, rius ràpids, tobogans, kamikazes i les fantàstiques pistes de carreres. Un conjunt d’atraccions orientades tant pel públic infantil com per l’adult. El Water World a Lloret de Mar és el lloc perfecte per passar uns dies inoblidables en familia i amb amics.

marineland

Marineland

Parc aquàtic familiar amb tobogans, piscines infantils i espectacles de dofins i aus exòtiques. Un autèntic Zoo Marí on les sorpreses i el coneixement del món animal et sorprendran. El parc es troba a només cinc minuts del camping i amb facilitat d’aparcament pels seus visitants.

aquarium bcn

Aquarium

L’Aquari de Barcelona, situat al Port Vell de Barcelona, és el principal i únic gran aquari de la ciutat i de Catalunya. A més a més, és el centre més important del món en temàtica mediterrània. El complex, que va ser inaugurat l’any 1995, disposa de 35 aquaris diferents que contenen uns 11.000 animals perteneixents a 450 espècies diferents.

isla fantasia

Isla Fantasía

Parc aquàtic situat a Vilassar de Dalt, Barcelona, que ocupa més de 80.000 m2. Conta amb 22 atraccions aquàtiques, 3 macro piscines i una enorme zona de picnic amb més de 10.000 m2 de zona verda, 900 taules i 100 barbacoes. També ofereix una gran varietat de restaurants i cafeteries, i aparcament gratuït per més de 100 vehicles.

Allotjaments