Sant Joan de càmping

Vols viure una nit única?

Has celebrat alguna vegada la revetlla de Sant Joan en un càmping? Si encara no saps ni on ni com celebrar la revetlla d’aquest any 2019, aquesta opció segur que no et defraudarà i la experiència serà inoblidable.

Una de les nits més especials de l’any és, sens dubte, la revetlla de Sant Joan. Una nit de petards, focs d’artifici, música, coca de Sant Joan, carrers plenes de gent, família, amics i moltes ganes de passar-ho bé.

Abans de veure els plans que us proposem, d’on prové aquesta tradició de celebrar la revetlla de Sant Joan? El seu origen és pagà i es tractava de celebrar el solstici d’estiu, encara que també l’església catòlica la fa coincidir amb el naixement de Joan Baptista. Aquesta nit està caracteritzada totalment per un element clau: el foc. La gent es reuneix per fer fogueres i cremar algunes pertinences i desitjos en la mateixa. També els petards i focs artificials són particulars d’aquesta nit.

El càmping Resort Els Pins serà el millor lloc per gaudir d’aquesta gran nit amb nens i viure com mai. Et proposem dos plans:

  • Passar la nit al càmping: què millor que gaudir de la companyia dels teus i celebrar-ho de la manera més única, la teva.
  • Visitar els pobles propers. Malgrat de Mar ofereix diferents plans per celebrar la festa de Sant Joan, com per exemple, el que organitza el Centre Excursionista Malgratenc amb la llegada de la Flama del Canigó i el sopar popular que finalitza amb diferents concerts en els quals ballareu fins a l’alba.

També tens la possibilitat d’anar a la platja, situada a escassos metres del càmping.

No et perdis l’oportunitat de fer d’aquesta nit una de les millors festes de l’any. No hi haurà millor manera de donar la benvinguda a un estiu tan calorós.

Realitza el teu reserva ara!

 

Posted In:

About the Author

By quatregrup / Administrator, bbp_keymaster

Follow quatregrup
on juny 11, 2019