Tendes i centres comercials

Malgrat Shopping

Malgrat de Mar disposa d’una extensa oferta comercial. La major part dels establiments es situen en el centre de la població, on trobareu botigues de prestigi amb productes de qualitat. A la zona turística del municipi hi ha, a més, una oferta especialitzada en productes estiuencs o de temporada, d’artesania i records de l’estada a Malgrat de Mar. Us animem a anar a fer la comprar al Mercat Setmanal de dijous, on podreu tafanejar entre parades i comprar tot el que vulgueu oa fer una visita al Mercat Municipal, que us ofereix diàriament una gamma molt variada de productes frescos.

Espai Gironès

El Centre comercial de referència de la província de Girona. Gaudeix d’un dia de shopping completant-lo amb tota la seva oferta gastronòmica i les seves activitats d’oci com parcs infantils o una bona peli en família. El centre comercial es troba a 35 -40 minuts en cotxe per una còmoda autovia sense peatges.

Mataró Park

A 30 minuts del Camping Resort Els Pins, disposes del Centre Comercial Mataró Parc, el centre de les teves compres al Maresme. Troba les primeres marques en moda, complements, esport, tecnologia, oci, cinema, restauració, telefonia, oci infantil. Disposa de pàrquing gratuït.

La Roca Village

Un dels 9 Villages de la Bicester Village Shopping Collection®, trobaràs més de 130 boutiques de marques nacionals i internacionals de moda i llar amb descomptes de fins al 60% sobre el preu original durant tot l’any, a tan sols 40 minuts del centre del Camping Resort els Pins. Boutiques individuals, al costat de restaurants i cafeteries que ofereixen bona cuina tot el dia, s’agrupen en un entorn a l’aire lliure, proporcionant l’escenari perfecte per a una experiència de compra única.

Un conjunt de serveis de cortesia, com a servei de Hands Free Shopping, Lounge, Tax Free Shopping, personal shopper, són a petició. Visita la seva web per obtenir la llista completa de les marques, ofertes especials, esdeveniments i per obtenir detalls sobre la selecció de restaurants i cafeteries del Village.

Allotjaments